anis's FotoPage

By: anis safraz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-Dec-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
and finally......

Kota a famosa.....lambang kebanggan ptugis but kehancuran melaka
kat mini msia
first train tnh melayu
View all 6 photos...
hehe.....bjaya jgk mama lap habuk kat fp ni....pkembangan tkini? stakat ni anak mama n daddy masih sorang...wadi still jd anak manja....hopefully we will get our second child soon....i.Allah.....jealouslah....semua dah ada n nak msk 2.....nak srh wadi independent n more matured......... ni adalah sikit picture time gi melaka hari tu....
btw, mama x fhmlah....y kita berbangga sgt dgn kota a famosa tu....bukankah itu mercu tanda kejatuhan org melayu di tgn pjajah??? fikir2kanlah............


Monday, 18-Aug-2008 04:26 Email | Share | | Bookmark
lawatan mengejut ke kl.......

bkl md CEO petronas gas 20 thn akan dtg...hehe mimpi jelah
the room....can u see the little boy on the bed
tv plasma.....rasa mcm tgk kat wayang plk hehe
hehe...since cuti skolah...(tapi mama ada kelas ).... daddy tiba2 buat ad-hoc...balik keje dlm pkl 4 terus ajak kitaorg gi kl...dia ada mting....tpaksalah mama tkr kelas dgn member....mulanya mls gi jgk....tapi daddy tlh menghasut mama utk ikut dia...dia ckp...dpt executive room kat hotel nikko since bilik lain dah pnh...bfast for 2...mama pun apa lagi...termakanlah dgn hasutan tu...yelah...bila lagi nak rasa bilik harga 500 lbh kan hehe
Bila sampai....mama igtksn dptlsh bilik ala2 suit....rupa2nya bilik je...cuma versi bsr...n diupgradekan yg kelakonya...time nak chek-in tu fst class punya layanan....tetiba rasa jd vip hehe....padahal nsb baik je dpt bilik ni coz bilik deluxe dah pnh....daddy kata if x jd gm jgn hrp boleh dpt bilik ni....kita berangan2 jelah ye daddy


Monday, 18-Aug-2008 04:11 Email | Share | | Bookmark
anak mama yg makin membesar...

smile...
x hbs2 dgn baby bite...awak tu dah beso..mkn nasilah
dah bsrpun...dah nak msk 2 thn....tapi perangai kena behave n pandai2lah bergaul dgn rakan sebaya ok


Saturday, 31-May-2008 03:18 Email | Share | | Bookmark
A short visit to taman tamadun Islam, kt

masjid xi'an , china....kecik je saiznya.masjid ni,tp ada naga
masjid nabawi, madinah
yg ni mama lupa nama apa...
View all 6 photos...
hari tuu blk kb coz tok ayah wadi belah daddy x sht...on the way back to mama request daddy utk singgah kjp kat tmn ni...teringin nak tgk masjid kristal n all the monuments secara live...byr rm10 utk tiket,,,nsb baik school holiday, if not kena byr double...overall oklah,dpt tgk monumen masjid nabawi, masjid xian, masjid negara, taj mahal n adalah beberapa buah lagi yg mama x igt...x sempat nak berlama-lamaan coz daddy lorat nak blk kb...lawatan itu hanya memakan masa selama 40 minit shj....posing pun x sempat...kira oklah...en daddy bknnya mnt sgt tempat2 mcm ni..jgn hrp dia sanggup drive kitaorg dtg sini from kerteh semata2 just nak melawat monumen2 ni...dia lbh rela bawak kitaorg gi kuantan mkn kenny rogers hehe..... gambar2 kat bwh ni npak bsr...actually all the monuments kecik je...replika jelah


Monday, 26-May-2008 10:36 Email | Share | | Bookmark
bday mama....

smile...
the cake...
wadi tak minat pun nk tgk kek....
ni plk time bday mama hari tu....upacara ptg kek jelah...present kena kiv dulu...daddy kata tunggu dpt bonus baru boleh bagi psent best...tak taulah setakat mana bestnya tu


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net